Top prijzen
Winstgevend
Merkproducten
Thuis geleverd

24solar

24solar is een online winkel met zonnepaneel producten en complete solar paketoplossingen. Ons doel is om onze klanten zonnepanelen en energieoplossingen aan te bieden tegen de best mogelijke prijzen zodat iedereen de kans krijgt om hun eigen lokaal geproduceerde elektriciteit te produceren, te leveren en te consumeren. op deze manier werken we samen om onze levenskwaliteit te verbeteren en de toekomst van onze kinderen en het millieu te waarborgen.

Rekenmodel voor particuliere huishoudens.

24solar´s winst modellen vor zonneenergie voorbeelden.

Lees meer

Rekenmodel voor bedrijven en overheidsinstanties.

Bijvoorbeeld agraarbedrijven, industrie en gemeenten.

Lees meer

24solar laatste toevoegingen

FRONIUS SYMO GEN 24 PLUS Het hart van de 24 uur zonopslagoplossing.
€3 585
415 Wp | 1722x1134x30mm | 182mm cells | 25 year product and 30 year production garanti
€6 600
De SMA Power + oplossing combineert legendarische SMA inverter prestaties, slimme slimme module technologie en 100% comfort door middel van SMA Smart aangesloten.
€2 256,25
Kiest u voor DENIM, dan kiest u voor zekerheid. DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.
€280€126
De panelen van de Trina Vertex range hebben tri-cut PERC cellen, waardoor ze een hoog vermogen leveren met een relatief klein oppervlak. Deze black-white panelen uit de Vertex range leveren het hoogste vermogen van het Trina assortiment. Ze zijn zeer geschikt voor middelgrote projecten, maar kunnen ook goed residentieel toegepast worden. De Trina Vertex panelen komen standaard met 15 jaar garantie.
€199,99
The Fronius Wattpilot allows every electric-car owner to determine how he wants to charge his vehicle.
€850
Öland, Borgholm Kalmar Sweden ref. Obj

Instgram